Combi oven montage

De combi oven is een apparaat waar u veelvuldig gebruik van maakt. Het is daarom vanzelfsprekend dat u uw combi oven deskundig wilt monteren. U kunt bij Service Partner diverse offertes opvragen bij ondernemers in uw omgeving. 

Combi oven montage

Het monteren van een combi oven vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw combi oven montage verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt. 

Offerte combi oven montage

icon kies serviceIn de eerste stap van de offerte aanvraag kiest u voor oven als apparaat en montage als service. U kunt een toelichting geven op uw verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Op basis van de opgegeven postcode worden er maximaal vijf ondernemers in uw omgeving geselecteerd. U kunt twee Service Partners selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de geselecteerde Service Partners een e-mail met uw verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verder afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw combi oven mag monteren.