Fornuis montage

U heeft een nieuw fornuis gekocht en wilt deze laten monteren? Service Partner kan u helpen. Het fornuis is een apparaat waar u veelvuldig gebruik van maakt. Het is daarom belangrijk dat uw montage snel en vakkundig wordt afgehandeld. Bij Service Partner bent u aan het juiste adres voor een fornuis monteur. 

Fornuis Monteren

Het monteren van een fornuis vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw fornuis montage verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw fornuis kan monteren. 

Offertes fornuis montage

icon kies serviceIn stap 1 van de offerte aanvraag kiest u voor fornuis als apparaat en montage als service. U heeft de mogelijkheid om een beschrijving te geven van uw fornuis montage verzoek. Hoe meer informatie u kunt opschrijven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens kunt u de offerte aanvraag voltooien. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw fornuis montage verzoek. De ondernemers nemen contact met u op om de details te bespreken. U bepaalt zelf welke Service Partner uw fornuis mag monteren.