Koelkast montage

Op zoek naar een koelkast monteur in uw buurt? Via Service Partner kunt u offertes opvragen bij koelkast monteurs in uw omgeving. U wilt vanzelfsprekend dat uw koelkast snel en vakkundig wordt gemonteerd. Via Service Partner wordt uw koelkast montage snel en vakkundig afgehandeld. 

Koelkast Montage

Het monteren van een koelkast vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw koelkast montage verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw koelkast kan monteren. 

Offertes koelkast monteren

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u voor koelkast als apparaat en montage als service. U heeft de mogelijkheid om een toelichting te geven op uw koelkast montage verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Er worden op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners bij u in de buurt geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Door uw contactgegevens in te vullen voltooit u de offerte aanvraag. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met uw koelkast montage verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de details te bespreken. U bepaalt zelf welke Service Partner uw koelkast mag monteren.