Kookplaat montage

U wilt uw kookplaat monteren, maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een kookplaat monteur in uw omgeving. U kunt diverse offertes opvragen. Uw kookplaat montage is snel en goed geregeld. 

Kookplaat montage

Het monteren van een kookplaat vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw kookplaat montage verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw kookplaat kan monteren. 

Offertes kookplaat monteren

icon kies serviceIn de eerste stap van de offerte aanvraag kunt u kookplaat als apparaat selecteren en monteren als service. U krijgt de mogelijkheid om een beschrijving te geven van uw kookplaat montage verzoek. Hoe meer informatie u hierover kunt geven, des te gerichter onze ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden vervolgens maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, wordt er een e-mail verstuurd naar de geselecteerde Service Partners met uw kookplaat montage verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw kookplaat mag monteren.