Magnetron montage

U heeft een nieuwe magnetron gekocht en wilt deze monteren? Service Partner kan u helpen. De magnetron is een apparaat waar u waarschijnlijk veelvuldig gebruik van maakt. Het is daarom belangrijk dat de montage snel en vakkundig wordt afgehandeld. Bij Service Partner bent u aan het juiste adres voor een magnetron monteur. 

Magnetron Montage

Het monteren van een magnetron vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw magnetron montage verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw magnetron kan monteren. 

Offertes magnetron monteren

icon kies serviceIn stap 1 kiest u magnetron als apparaat en montage als service. U heeft de mogelijkheid om een beschrijving te geven van uw magnetron montage verzoek. Hoe meer informatie u hierover kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Vervolgens worden er op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren. 

Met het invullen van uw contactgegevens kunt u uw offerte aanvraag voltooien. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met uw gegevens en uw magnetron montage verzoek. De ondernemers nemen contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw magnetron mag monteren.