Oven montage

De oven is een apparaat waar u veelvuldig gebruik van maakt. Wanneer u een nieuwe oven heeft gekocht en deze wilt monteren, dan wilt u dat het liefste zo snel mogelijk gedaan hebben. Service Partner biedt de oplossing. U vraagt diverse offertes op voor een oven monteur bij u in de buurt. 

Oven Monteren

Het monteren van een oven vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw oven montage verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw oven kan monteren. 

Offertes oven montage

icon kies serviceIn de eerste stap van de offerte aanvraag kiest u voor oven als apparaat en montage als service. U kunt een toelichting geven op uw oven montage verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Op basis van de opgegeven postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd in uw omgeving. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens kunt u de offerte aanvraag voltooien. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw gegevens en het oven montage verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke Service Partner uw oven mag monteren.