Satelliet montage

Een satelliet monteur in uw buurt heeft u snel gevonden via Service Partner. Vraag diverse offertes op via Service Partner en uw satelliet montage wordt deskundig afgehandeld. 

Satelliet monteren

Het monteren van satelliet vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw satelliet montage verzoek zo duidelijk mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving. 

Offerte satelliet montage

icon kies serviceDe eerste stap is het kiezen van satelliet als apparaat en montage als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van uw verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte aanvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de geselecteerde Service Partner een e-mail met uw verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw satelliet mag monteren.