Vriezer montage

U heeft een nieuwe vriezer gekocht en wilt deze laten monteren? Service Partner kan u helpen. De vriezer is een apparaat dat u waarschijnlijk dagelijks gebruikt. Het is daarom belangrijk dat de montage snel en vakkudig wordt uitgevoerd. Bij Service Partner bent u aan het juiste adres voor een vriezer monteur. 

Vriezer Monteren

Het monteren van een vriezer vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw vriezer montage verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw vriezer kan monteren. 

Offertes diepvries montage

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u vriezer als apparaat en montage als service. U heeft de optie om een beschrijving te geven van uw diepvries montage verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Op basis van uw opgegeven postcode worden er maximaal vijf Service Partners bij u in de buurt geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft achtergelaten, wordt er een e-mail verstuurd naar de geselecteerde Service Partners. De gekozen ondernemers nemen vervolgens contact met u op, per e-mail of telefonisch, om de afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw diepvries mag monteren.