Wasmachine montage

U wilt uw wasmachine monteren maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een wasmachine monteur in uw omgeving. U kunt diverse offertes opvragen. Uw wasmachine montage wordt snel en vakkundig afgehandeld. 

Wasmachine Monteren

Het monteren van een wasmachine vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw wasmachine montage verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw wasmachine kan monteren. 

Offertes wasmachine montage

icon kies serviceIn stap 1 van de offerte aanvraag kiest u voor wasmachine als apparaat en montage als service. U heeft de mogelijkheid om een omschrijving te geven van het wasmachine montage verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Er worden op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens wordt er een e-mail verstuurd naar de geselecteerde Service Partners. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U kiest zelf welke Service Partner uw wasmachine mag monteren.