Combi magnetron onderhoud

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk gebruik maken van uw combi magnetron. Wij raden u daarom aan om uw combi magnetron goed te onderhouden. U kunt bij Service Partner diverse offertes opvragen bij ondernemers in uw omgeving. 

Combi magnetron onderhouden

Het onderhouden van een combi magnetron vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw combi magnetron onderhoud verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemrs. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt. 

Offerte combi magnetron onderhoud

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u magnetron als apparaat en onderhoud als service. U heeft de mogelijk om een toelichting te geven van uw verzoek. Hoe meer informatie u geeft, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte aanvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de geselecteerde Service Partners een e-mail met uw verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie u uw combi magnetron mag onderhouden.