Computer onderhoud

U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk gebruik maken van uw computer. Wij raden u daarom aan om uw computer goed te onderhouden. Vraag offertes op via Service Partner en het onderhoud van uw computer wordt snel en vakkundig afgehandeld.

Computer onderhoud

Het onderhouden van een computer vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw computer onderhoud verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte op van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw computer kan onderhouden. 

Offertes computer onderhouden

icon kies serviceDe eerste stap voor het aanvragen van een offerte is het kiezen van computer als apparaat en onderhoud als service. Vervolgens kunt u een omschrijving geven van het onderhoud verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter onze ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf ondernemers in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw fornuis mag installeren.