Fornuis onderhoud

Vanzelfsprekend wilt u zo lang mogelijk gebruik maken van uw fornuis. U kunt bij Service Partner terecht voor een fornuis onderhoudsmonteur. Het fornuis is een apparaat waar u waarschijnlijk veelvuldig gebruik van maakt. Het is daarom belangrijk om uw fornuis goed te onderhouden. 

Fornuis Onderhouden

Het onderhouden van een fornuis vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw fornuis onderhoud verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw fornuis kan onderhouden. 

Offertes fornuis onderhoud

icon kies serviceIn stap 1 van de offerte aanvraag kiest u voor fornuis als apparaat en onderhoud als service. U heeft de mogelijkheid om een beschrijving te geven van uw fornuis onderhoud verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens kunt u de aanvraag voltooien. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw fornuis onderhoud verzoek. De ondernemers nemen contact met u op om de details te bespreken. U bepaalt zelf welke Service Partner uw fornuis mag onderhouden.