Koelkast onderhoud

U bent op zoek naar een koelkast onderhoudsmonteur bij u in de buurt? Via Service Partner kunt u offerte opvragen bij koelkast onderhoudsmonteur in uw omgeving. U wilt vanzelfsprekend zo lang mogelijk gebruik maken van uw koelkast. Wij raden u daarom aan om uw koelkast goed te onderhouden. 

Koelkast Onderhoud

Het onderhouden van een koelkast vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw koelkast onderhoud verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw koelkast kan onderhouden. 

Offertes koelkast onderhouden

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u voor koelkast als apparaat en onderhoud als service. U heeft de mogelijkheid om een toelichting te geven op uw koelkast onderhoud verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Er worden op basis van uw postcode maximaal vijf Service Partner bij u in de buurt geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Door uw contactgegevens in te vullen kunt u de offerte aanvraag voltooien. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met uw koelkast onderhoud verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de details te bespreken. U bepaalt zelf welke Service Partner uw koelkast mag onderhouden.