Koffieapparaat onderhoud

U wilt uw koffieappaat onderhouden? Bij Service Partner kunt u diverse offertes opvragen bij ondernemers in uw buurt. Er is altijd een ondernemer die uw koffieapparaat kan onderhouden. 

Koffieapparaat onderhouden

Het onderhouden van een koffiezetapparaat vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw verzoek zo duidelijk mogelijk voor een gerichte offerte van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt. 

Offerte koffieapparaat onderhoud

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u koffieapparaat als apparaat en onderhoud als service. U kunt daarna een toelichting geven op uw verzoek. Hoe meer informatie u heeft, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte aanvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de geselecteerde ondernemers een e-mail met uw verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw koffieapparaat mag onderhouden.