Kookplaat onderhoud

U wilt uw kookplaat onderhouden, maar u wilt dit liever niet zelf doen? Service Partner kan u helpen bij het vinden van een kookplaat onderhoudsmonteur bij u in de buurt. U kunt diverse offertes opvragen. Uw kookplaat onderhoud is snel en goed geregeld. 

Kookplaat onderhouden

Het onderhouden van een kookplaat vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw kookplaat onderhoud verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw kookplaat kan onderhouden. 

Offertes kookplaat onderhoud

icon kies serviceIn de eerste stap van de offerte aanvraag kunt u kookplaat als apparaat selecteren en onderhoud als service. U krijgt de mogelijkheid om een beschrijving te geven aan uw kookplaat onderhoud verzoek. Hoe meer informatie u hierover kunt geven, des te gerichter onze ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden vervoglens maximaal vijf Service Partners in uw omgeving geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, wordt er een e-mail verstuurd nar de geselecteerde Service Partners met uw kookplaat onderhoud verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw kookplaat mag onderhouden.