Oven onderhoud

De oven is een apparaat waar u veelvuldig gebruik van maakt. Wij raden u daarom aan om uw oven goed te onderhouden. Service Partner kan u helpen bij uw zoektocht naar een oven onderhoudsmonteur bij u in de buurt. 

Oven onderhouden

Het onderhouden van een oven vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw oven onderhoud verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de omgeving die uw oven kan onderhouden. 

Offertes oven onderhoud

icon kies serviceIn de eerste stap van de offerte aanvraag kiest u voor oven als apparaat en onderhoud als service. U kunt een toelichting geven op uw oven onderhoud verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van de opgegeven postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd in uw omgeving. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Na het invullen van uw contactgegevens kunt u de offerte aanvraag voltooien. De geselecteerde Service Partners ontvangen een e-mail met daarin uw gegevens en het oven onderhoud verzoek. De ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke Service Partner uw oven mag onderhouden.