Vriezer onderhoud

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk gebruik maken van uw vriezer. Daarom adviseren wij u om uw vriezer goed te onderhouden. De vriezer is een apparaat dat u waarschijnlijk dagelijks gebruikt. Het is daarom belangrijk dat het onderhoud snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Bij Service Partner bent u aan het juiste adres voor een vriezer onderhoudsmonteur. 

Vriezer onderhouden

Het onderhouden van een vriezer vergt enige kennis en kunde. Omschrijf uw vriezer onderhoud verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. Er is altijd een Service Partner bij u in de buurt die uw vriezer kan onderhouden. 

Offertes diepvries onderhoud

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u vriezer als apparaat en onderhoud als service. U heeft de optie om een beschrijving te geven van uw diepvries onderhoud verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van de opgegeven postcode worden er maximaal vijf Service Partners bij u in de buurt geselecteerd. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren voor een offerte aanvraag. 

Nadat u uw contactgegevens heeft achtergelaten, wordt er een e-mail verstuurd naar de geselecteerde Service Partners. De gekozen ondernemers nemen vervolgens contact met u op, per e-mail of telefonisch, om de afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf welke ondernemer uw  diepvries mag onderhouden.