Pelgrim droger reparatie

Is uw Pelgrim droger kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij Service Partner diverse offertes opvragen bij ondernemers in uw omgeving. 

Veelvoorkomende Pelgrim droger reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Pelgrim droger reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • De was droogt niet meer goed
  • De trommel draait niet meer
  • Vervanging van de rubbers

Maar ook voor andere Pelgrim droger reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding weergegeven? Kijk dan bij de Pelgrim droger foutcodes voor een oplossing. 

Pelgrim droger reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor droger als apparaat, reparatie als service en Pelgrim als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Pelgrim droger mag repareren.