Siemens kookplaat reparatie

Is uw Siemens kookplaat kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en vakkundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers in uw buurt een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Siemens kookplaat reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Siemens kookplaat reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • Niet alle pitten werken meer
  • De kookplaat valt uit tijdens het gebruik
  • De temperatuurregeling is defect

Maar ook voor andere Siemens kookplaat problemen kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de Siemens kookplaat foutcodes voor een uitleg. 

Siemens kookplaat reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor kookplaat als apparaat, reparatie als service en Siemens als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Siemens kookplaat mag repareren.