Atag magnetron reparatie

Is uw Atag magnetron kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en vakkundige reparatie. U kunt diverse offertes opvragen bij ondernemers in uw omgeving. 

Veelvoorkomende Atag magnetron reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Atag magnetron reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • De magnetron gaat niet meer aan
  • De temperatuurregeling is defect
  • Het draaiplateau draait niet meer

Maar ook voor andere Atag magnetron problemen kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij Atag magnetron foutcodes voor een uitleg. 

Atag magnetron reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor magnetron als apparaat, reparatie als service en Atag als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt vinden, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Atag magnetron mag repareren.