Electrolux oven reparatie

Is uw Electrolux oven kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij meerdere ondernemers in uw buurt een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Electrolux oven reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Electrolux oven reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • De temperatuursensor is defect
  • De oven gaat niet meer aan
  • Het glasvenster moet worden vervangen

Maar ook voor andere Electrolux oven problemen kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de Electrolux oven foutcodes voor een uitleg. 

Electrolux oven reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor oven als apparaat, reparatie als service en Electrolux als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners getoond. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Electrolux oven mag repareren.