Stofzuiger reparatie

Is uw stofzuiger plotseling stuk gegaan en bent u op zoek naar een geschikte reparateur? Neem dan contact op met één van de stofzuiger reparateurs van Service Partner. Uw stofzuiger reparatie wordt snel en vakkundig afgehandeld. 

Veelvoorkomende stofzuiger reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw stofzuiger reparaties. Veelvoorkomende reparaties zijn:

  • Oprol mechanisme is defect
  • De stofzuiger zuigt niet meer optimaal
  • De stofzuiger valt steeds uit

Maar ook voor andere stofzuiger reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Omschrijf uw stofzuiger reparatie verzoek zo duidelijk mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. 

Offertes voor uw stofzuiger reparatie

icon kies serviceIn de eerste stap kiest u stofzuiger als apparaat en reparatie als service. Geef vervolgens een omschrijving van het defect of een toelichting op het reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter wij u kunnen helpen. Op basis van de opgegeven postcode selecteren wij maximaal vijf Service Partners bij u in de buurt. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, wordt er een e-mail verstuurd naar de gekozen ondernemers. De geselecteerde Service Partners nemen vervolgens contact met u op, per e-mail of telefonisch. U bepaalt zelf wie uw stofzuiger reparatie mag uitvoeren.