Vaatwasser reparatie

U wilt vanzelfsprekend zolang mogelijk gebruikt maken van uw vaatwasser. Mocht uw vaatwasser plotseling kapot gaan, dan kunt u bij Service Partner terecht voor een reparateur. Vraag diverse offertes op voor een vaatwasser reparatie bij u in de buurt en vergelijk. 

Veelvoorkomende vaatwasser reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor alle vaatwasser reparaties. Veelvoorkomende reparaties zijn:

  • Water stroomt niet meer weg
  • Vaatwasser geeft alleen nog koud water
  • Vaatwasser droogt niet meer

Maar ook voor andere vaatwasser reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Omschrijf uw vaatwasser reparatie verzoek zo uitgebreid mogelijk voor een offerte op maat van onze ondernemers. 

Offertes voor uw afwasmachine reparatie

icon kies serviceIn de eerste stap selecteert u vaatwasser als apparaat en reparatie als service. Geef vervolgens een toelichting op het reparatie verzoek of het defect. Hoe meer informatie u kunt geven, des te beter wij u kunnen helpen. Op basis van de postcode selecteren wij maximaal vijf Service Partner bij u in de buurt. U kunt één of meerdere ondernemers selecteren. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de geselecteerde Service Partners een e-mail. De gekozen ondernemers nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw afwasmachine reparatie mag uitvoeren.