Candy vaatwasser reparatie

Is uw Candy vaatwasser kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers in uw omgeving een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Candy vaatwasser reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Candy vaatwasser reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • Er blijft water in de vaatwasser staan
  • De vaatwasser gaat niet meer aan
  • Er komt alleen koud water uit de afvoerslang

Maar ook voor andere Candy vaatwasser problemen kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de Candy vaatwasser foutcodes voor een uitleg. 

Candy vaatwasser reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor vaatwasser als apparaat, reparatie als service en Candy als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Candy vaatwasser mag repareren.