Exquisit vaatwasser reparatie

Is uw Exquisit vaatwasser kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij meerdere ondernemers in uw omgeving een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Exquisit vaatwasser reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Exquisit vaatwasser reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • De vaatwasser gaat niet meer aan
  • De vaat wordt niet goed droog
  • Er blijft water in de vaatwasser staan

Maar ook voor andere Exquisit vaatwasser problemen kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij Exquisit vaatwasser foutcodes voor een uitleg. 

Exquisit vaatwasser reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor vaatwasser als apparaat, reparatie als service en Exquisit als merk. U geeft vervolgens een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners getoond. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Exquisit vaatwasser mag repareren.