Miele vaatwasser reparatie

Is uw Miele vaatwasser defect? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Miele vaatwasser reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Miele vaatwasser reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • Er blijft water in de vaatwasser staan
  • De vaat wordt niet goed droog
  • De vaatwasser gaat niet meer aan

Maar ook voor andere Miele vaatwasser problemen kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de Miele vaatwasser foutcodes voor een uitleg. 

Miele vaatwasser reparatie offertes

icon kies serviceAls eerste kiest u voor vaatwasser als apparaat, reparatie als service en Miele als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Miele vaatwasser mag repareren.