AEG wasmachine reparatie

Is uw AEG wasmachine kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers in uw omgeving een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende AEG wasmachine reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw AEG wasmachine reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • Loszittende trommel
  • De wasmachine centrifugeert niet meer
  • De wasmachine maakt veel geluid

Maar ook voor andere AEG wasmachine reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de AEG wasmachine foutcodes voor een uitleg. 

AEG wasmachine reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor wasmachine als apparaat, reparatie als service en AEG als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemers een offerte kunnen geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw AEG wasmachine mag repareren.