Electrolux wasmachine reparatie

Is uw Electrolux wasmachine kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers in uw omgeving een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Electrolux wasmachine reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Electrolux wasmachine reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • De wasmachine centrifugeert niet meer
  • De wasmachine maakt een raar geluid
  • De trommel draait niet meer

Maar ook voor andere Electrolux wasmachine reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding weergegeven? Kijk dan bij de Electrolux wasmachine foutcodes voor een uitleg. 

Electrolux wasmachine reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor wasmachine als apparaat, reparatie als service en Electrolux als merk. U geeft vervolgens een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw aanvraag. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Electrolux wasmachine mag repareren.