Pelgrim wasmachine reparatie

Is uw Pelgrim wasmachine kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers in uw buurt een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Pelgrim wasmachine reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Pelgrim wasmachine reparaties. Veelvoorkomende problemem zijn:

  • De wasmachine centrifugeert niet meer
  • De wasmachine maakt een raar geluid
  • De trommel draait niet meer

Maar ook voor al uw andere Pelgrim wasmachine reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de Pelgrim wasmachine foutcodes voor een uitleg. 

 Pelgrim wasmachine reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor wasmachine als apparaat, reparatie als service en Pelgrim als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Pelgrim wasmachine mag repareren.