Zanussi wasmachine reparatie

Is uw Zanussi wasmachine kapot? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers in uw omgeving een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Zanussi wasmachine reparaties

U kunt bij Service Partner terech voor al uw Zanussi wasmachine reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • De wasmachine centrifugeert niet meer
  • De wasmachine maakt een raar geluid
  • De trommel draait niet meer

Maar ook voor andere Zanussi wasmachine reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de Zanussi wasmachine foutcodes voor een uitleg. 

Zanussi wasmachine reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u voor wasmachine als apparaat, reparatie als service en Zanussi als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan geven. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de geselecteerde Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Zanussi wasmachine mag repareren.