Zanussi droger stopt midden in het programma

Stopt uw Zanussi droger midden in het programma? Controleer dan of het condensreservoir vol is. Bij condensdrogers wordt het programma onderbroken als het condensreservoir vol raakt. Leeg het reservoir en laat de droger 5 minuten uitgeschakeld staan zodat de interne waterpeilmeting zich kan herstellen. 

Wordt er een energieschakelaar gebruikt? Het is mogelijk dat het apparaat is aangesloten op één stopcontact, samen met de wasmachine. Het gebruik van deze energieschakelaars is bij elektronisch gestuurde machines niet mogelijk. 

Zijn de filters, luchtafvoer en condensor schoon? Controleer of de luchtstroom in orde is, door de filters, luchtafvoer en condensor schoon te maken. 

Wordt er een verlengsnoer gebruikt? Het gebruik van een verlengsnoer wordt afgeraden. 

Maak de trommel schoon want een vervuilde trommel kan problemen veroorzaken voor de vochtmeting. Met name van wasverzachter kunnen resten achterblijven in de trommel. De trommel en de trommelband kunnen worden schoongemaakt met schoonmaakazijn. 

Heeft u hulp nodig of is het probleem niet opgelost? Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner. U kunt in onze bedrijvengids de dichtsbijzijnde ondernemer in uw omgeving vinden.