‹ Terug naar het assortiment

Whirlpool FWF81683WE NL Wasmachine

Beknopte specificaties

  • Vulgewicht: 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Toeren: max. 1600
  • Inverter motor
Bekijk alle specificaties
nu 449,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Deze Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL, met energieklasse A+++ en een vulgewicht van 8 kg (1600 toeren), is voorzien van een innovatieve, stille én krachtige SenseInverter motor welke een lange levensduur heeft met een uitstekend laag energieverbruik.

FreshCare+: een nieuwe dimensie van frisheid

Dankzij FreshCare+ ben je met deze Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL voorzien van een nieuwe dimensie van frisheid. Het FreshCare+ systeem houd je kleding langer fris, ook na afloop van het wasprogramma. FreshCare+ houdt je kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. FreshCare+ voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Als je geen tijd hebt om je kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. FreshCare+ kan geselecteerd worden zowel vóór als tijdens het wasprogramma en kan op ieder moment gestopt worden.

6th SENSE Kleuren met Colours 15°

Het 6th SENSE Kleuren programma van deze Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL zorgt het beste voor uw gekleurde was. Het 6th SENSE Kleuren programma optimaliseert en stemt het wasprogramma af op de specifieke kleuren en de textielsoorten, zoals Donker, Licht, Gemixed of Wit. Bovendien biedt de Colours 15° optie de beste bescherming voor alle gekleurde kleding op lage temperaturen.

Innovatieve SoftMove droogtechnologie

De innovatieve SoftMove droogtechnologie van deze Whirlpool wasmachine FWF81683WE NL zorgt met, speciaal op het soort wasgoed afgestemde trommelbewegingen, voor een betere distributie van kleding en een perfect droogresultaat.


Specificaties

Startuitstel
Laat de machine starten wanneer het u uitkomt en profiteer daarmee bijvoorbeeld van aantrekkelijke (nacht)stroom tarieven.
Ja
Display
Ja
Programmaverloop weergave
Ja
Resttijdaanduiding
Het display geeft u aan hoe lang het programma nog duurt.
Ja
Voorlader
Voor de belading kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.
Ja
SoftMove
Ja
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
8
Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
196 kWh/jaar
Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
11594 liter/jaar
Centrifuge-efficiëntieklasse
Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
Centrifuge-efficiëntieklasse A
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1600
Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:
44%
Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
52 dB
Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
85 dB
netto breedte:
59.5 cm
netto hoogte:
84.5 cm
netto diepte:
63 cm
netto gewicht:
71 kg
Baby Care
Ja
Katoen
Ja
Katoen Eco
Ja
Colours 15
Ja
Fijne was
Ja
Jeans
Ja
Koud
Ja
Mix
Ja
Snel
Ja
Sport
Ja
Synthetisch
Ja
Dagelijkse was
Ja
Voorwas
Ja
Witte was
Ja
Wol
Ja
Wasautomaat
Ja
Onbalansherkenning
Ja
Type motor
Inverter motor
Vulgewicht
8 kg
Toerental/min
max. 1600