‹ Terug naar het assortiment

Miele WER 875 WPS Excellence wasmachine

Beknopte specificaties

  • Vulgewicht: 9 kg
  • Energieklasse A+++
  • Toeren: max. 1600
  • Profi Eco-motor
Bekijk alle specificaties
nu 1599,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

W1 wasmachine voorlader met TwinDos, PowerWash 2.0 en WiFiConn@ct voor de slimme wasbehandeling. MTouch - bedienen via de directe toetsen of door gewoon te vegen. Het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen − TwinDos. Sneller schoon is niet mogelijk − QuickPowerWash. De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's − CapDosing. Slimme wasbehandeling met WiFiConn@ct.


Specificaties

TwinDos (automatische dosering in 2 fasen)
Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruikt u het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed.
Ja
Automatische wasmiddeldosering

Doseersysteem

Een aantal wasmachines hebben een systeem voor automatische dosering. Dit neemt u een hoop werk uit handen aangezien u niet meer handmatig wasmiddel hoeft toe te voegen aan uw wasbeurt. Het systeem selecteert op basis van de hoeveelheid wasgoed in de trommel en het gekozen programma, welke hoeveelheid wasmiddel hiervoor het meest geschikt is. De automatische dosering zorgt ervoor dat u minder wasmiddel verspilt en bovendien voorkomt dit beschadiging van uw kleding. U heeft zo altijd perfecte wasresultaten door middel van een spaarzame en behoedzame wasbeurt.

Ja
Touch Control bediening
Ja
Startuitstel
Laat de machine starten wanneer het u uitkomt en profiteer daarmee bijvoorbeeld van aantrekkelijke (nacht)stroom tarieven.
Ja
Display
Ja
Taal display instelbaar
Ja
Resttijdaanduiding
Het display geeft u aan hoe lang het programma nog duurt.
Ja
Dagtijdweergave
Ja
Eco Feedback (weergave energie- en waterverbruik)
Ja
Voorlader
Voor de belading kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.
Ja
Schuin bedieningspaneel
Ja
PowerWash 2.0
Miele-apparaten met PowerWash 2.0 wassen tot 40% zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++ en wassen zelfs kleine hoeveelheden wasgoed zeer energie-efficiënt. Het geheim: de innovatieve wastechnologie Spin&Spray gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco.
Ja
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
9
Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
130 kWh/jaar
Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
11000 liter/jaar
Centrifuge-efficiëntieklasse
Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
Centrifuge-efficiëntieklasse A
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1600
Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
46 dB
Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
72 dB
Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:
44%
netto breedte:
59.6 cm
netto hoogte:
85 cm
netto diepte:
63.6 cm
netto gewicht:
95 kg
AllergoWash
Ja
Katoen
Ja
Eco
Ja
Inweken
Ja
Express
20
Fijne was
Ja
Vlekken
Ja
Impregneren
Ja
Intensief
Ja
Jeans
Ja
Kreuk vrij

Anti-kreukfase

Niks is vervelender dan gekreukt wasgoed. De anti-kreukfase zorgt ervoor dat aan het eind van een programma, de trommel met korte tussenpozen draait zodat het droge wasgoed wordt losgeschud. Dit voorkomt gekreukte kleding. De anti-kreukfase duurt meestal tussen de 60 en 120 minuten.

Ja
Kort
Ja
Overhemden / blouses
Ja
Outdoor
Ja
QuickPowerWash
Met QuickPowerWash van Miele heeft u een programma tot uw beschikking welke in minder dan 60 minuten klaar is.
Ja
Zijde
Ja
SingleWash
Ja
Voorwas
Ja
Wol
Ja
Wasautomaat
Ja
Beladingsherkenning
Ja
LED verlichte binnentrommel
Ja
Type motor
Profi Eco-motor
Type waterbeveiliging
Waterproof systeem
Kinderbeveiliging
Als u de kinderbeveiliging inschakelt, heeft het draaien of bedienen van de knoppen van het apparaat geen effect.
Ja
Thuisnetwerk
Miele@home (voorbereid voor thuisnetwerk)
PIN-Code slot
Ja
Vulgewicht
9 kg
Toerental/min
max. 1600
Bijzondere trommel
SoftCare trommel
Wasmiddellade
AutoClean wasmiddellade
CapDosing
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. U plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. U heeft keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.
Ja