‹ Terug naar het assortiment

Zanussi ZWFROMA wasmachine

Beknopte specificaties

  • Vulgewicht: 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Toeren: max. 1400
  • Inverter motor
Bekijk alle specificaties
nu 399,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Spendeer minder tijd aan wassen met de Time Care-wasmachine. Deze is speciaal ontworpen om wasgoed sneller te kunnen wassen, met korte cycli van 30 en 14 min. U kunt zelfs onze TimeManager-functie proberen, die de tijd van standaardcycli tot wel 50 procent vermindert. Geniet van schone kleding, maar dan snel.

AutoSense, zorgt automatisch voor iedere lading

Geniet van moeiteloos perfecte was, dankzij AutoSense. De kleding wordt in de trommel gewogen en daar wordt automatisch de benodigde tijdsduur, hoeveelheid water en stroom op aangepast om de ideale cyclus te creëren. Uw kleding wordt volledig verzorgd, met een beetje hulp van ons.

Behoedzaam wassen met onze Soft Drum

De Soft Drum garandeert dat uw kleding in de was niet wordt uitgerekt of beschadigd. Dankzij de milde waterstralen die het wasgoed tijdens de cyclus optillen en beschermen, blijven stoffen veilig en wel. En het speciale patroon in de trommel voegt nog een extra beschermlaag toe.

Invertermotor - wast kleding geruisloos en efficiënt

Onze invertermotor zorgt ervoor dat uw wasmachine efficiënt draait, altijd weer. Dankzij zijn slimme energiezuinige ontwerp kunt u tijdens het wassen geld besparen. En omdat hij stiller is dan standaardmodellen, kunt u genieten van een rustig huis.

Uitgestelde start voor handig wassen

De functie uitgestelde start in uw wasmachine betekent dat u de was kunt aanpassen aan uw schema. U kunt de start van de cyclus eenvoudig van tevoren programmeren op drie, zes of negen uur. Het is een handige oplossing voor die drukke dagen.


Specificaties

Startuitstel
Laat de machine starten wanneer het u uitkomt en profiteer daarmee bijvoorbeeld van aantrekkelijke (nacht)stroom tarieven.
Ja
Voorlader
Voor de belading kan onderscheid gemaakt worden tussen een voorlader en een bovenlader. Het verschil is dat de trommel van een voorlader zich aan de voorkant bevindt en bij een bovenlader aan de bovenkant van het apparaat. Een voorlader is het meest voorkomende model. Een bovenlader kan door zijn compacte afmeting echter te overwegen zijn als u minder ruimte heeft om het apparaat te plaatsen of als u moeite heeft met bukken.
Ja
Energie-efficiëntieklasse
Energieklasse A+++
(Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40 °C bij volled
8
Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
156 kWh/jaar
Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma’s op 60 °C en 40 °C bij volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:
9999 liter/jaar
Centrifuge-efficiëntieklasse
Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt).
Centrifuge-efficiëntieklasse B
(Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma o
1400
Resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60 °C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40 °C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:
52%
Geluidsniveau tijdens de wasfasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
51 dB
Geluidsniveau tijdens de centrifugefasen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:
78 dB
netto breedte:
60 cm
netto hoogte:
85 cm
netto diepte:
57.8 cm
netto gewicht:
65.5 kg
Katoen
Ja
Katoen Eco
Ja
Dekbedden
Ja
Fijne was
Ja
Halve belading

Halve belading

Wanneer de vaatwasser maar voor de helft vol is, kunt u deze optie selecteren en zal er minder water worden gebruikt om de vaat schoon te krijgen. Zo bespaart u water en stroom en hoeft niet een langere tijd te wachten voordat hij kan worden aangezet.

Ja
Kort
Ja
Kort
30 minuten
Kort
14 minuten
Sport
Ja
Extra spoelen
Ja
Synthetisch
Ja
Dagelijkse was
Ja
Voorwas
Ja
Wasautomaat
Ja
Onbalansherkenning
Ja
Type motor
Inverter motor
Kinderbeveiliging
Als u de kinderbeveiliging inschakelt, heeft het draaien of bedienen van de knoppen van het apparaat geen effect.
Ja
Vulgewicht
8 kg
Toerental/min
max. 1400