Reekers

Audiosysteem

Pioneer X-HM32V-K

 • 2x30 Watt
 • Bluetooth

60W RMS, FM, USB, CD/DVD, Bluetooth, Zwart

Klein toestel, grote luxe
Genieten van je favoriete muziek kan op tal van manieren met de X-HM32V. Kies je voor de ingebouwde CD/DVD-speler die zelfs DVD's speelt via HDMI? Of ga je voor je MP3's en WMA-audiobestanden die je afspeelt met je iPod, iPhone, iPad of andere toestellen via de USB-poort vooraan?

Ook draadloos muziek streamen gaat in een handomdraai. Als u eenmaal een Bluetooth-toestel hebt aangesloten zal BT Auto Connect dat onthouden voor een volgende keer. BT Stand-by laat u dan weer toe om muziek af te spelen zonder het systeem aan te raken. Genieten van draadloze muziek zonder moeite, dáár gaat het om.

Draadloze streaming app
De gratis beschikbare Wireless Streaming App (iOS / Android) laat je toe om je draadloze muziek via Bluetooth helemaal naar je eigen hand te zetten en zo een ultieme luisterervaring te beleven.

Geniet van muziek op iTunes
Heb je een rijkelijk gevulde iTunes-bibliotheek? Laat ze ten volle tot haar recht komen door je iPod, iPad of iPhone aan te sluiten via de USB-poort vooraan. Grasduin door al je nummers en speel ze af met een sublieme geluidskwaliteit.

Powerful performance
De X-HM32V beschikt over twee 30 watt, 2-way bass reflex luidsprekers die niet alleen krachtig zijn, maar ook geluid van hoge kwaliteit voortbrengen.

nu 249,-

Pioneer X-HM26D-S Microset met DAB+

 • 2x15 Watt
 • DAB+
 • Bluetooth

Pioneer microset met Bluetooth en DAB+

De Pioneer X-HM26D-S is een compacte en complete microset met een mooie geborsteld aluminium-uitstraling. Je kunt muziek afspelen via DAB+, Bluetooth, CD, radio, USB en AUX. Tijdens het afspelen van je favoriete muziek geniet je van helder en krachtig geluid dankzij de P.BASS-functie.

nu 249,-

Pioneer X-HM76-S

 • 2x50 Watt
 • Bluetooth
 • Wifi

Microsystemen zijn praktisch: alles in een keer kopen, installeren en genieten – tenminste als u het juiste systeem hebt gekozen. Het genot blijft immers niet lang duren wanneer belangrijke functies ontbreken of wanneer blijkt dat de meegeleverde luidsprekers ondergedimensioneerd zijn. Met de X-HM 76 D heeft Pioneer er alles aan gedaan om u frustraties te besparen: Zoek rustig naar hiaten in de streaming-mogelijkheden van de netwerk CD-ontvanger – u zult er geen vinden, en er hoogstens een paar nieuwe leren kennen. Dat er naast gratis internetradio ook streamingdiensten zijn, die u tegen een klein maandelijks bedrag vrije toegang bieden tot tientallen miljoenen nummers: bijvoorbeeld Spotify, Tidal en Deezer, die allen geïntegreerd zijn in de X-HM 76 D. Of dat u het SACD-audioformaat DSD intussen kunt downloaden en via het netwerk kunt streamen – met de HiRes-compatibele speler van de X-HM 76 D.

Ten laatste dan zult u merken dat de zorgvuldig gebouwde luidsprekers van de X-HM 76 D en de klasse-D versterker van 2x50 watt over een groot potentieel beschikken. Maar niet alleen de gebruiker, maar ook het systeem zelf kan bijleren – door middel van gratis updates. Langs deze weg zullen Chromecast ingebouwd en FireConnect binnenkort beschikbaar zijn op de netwerkontvangers – met het eerste zult u het systeem kunnen aansluiten op een groot aantal smartphone en tablet apps en het laatste maakt erg comfortabele multiroom-netwerken mogelijk. Over Airplay en Bluetooth voor een snelle smartphone-aansluiting beschikt de X-HM 76 D natuurlijk al, evenals over geïntegreerde dualband-WiFi – tenslotte hebt u niet altijd en overal een LAN-kabel bij de hand.

nu 439,-

Pioneer VSX-934-B 7.2-kanaals receiver

 • 4K Upscaling
 • 4K pass-through
 • Internetradio
 • Wifi

Dompel je onder in Dolby Atmos® of DTS:X 3D-surroundgeluid, of geniet van vergelijkbare effecten met de Dolby Atmos Height Virtualizer* en DTS Virtual:X*, zelfs zonder hoogte- of surroundluidsprekers. Met doorvoer in Ultra HD, HDR10, HLG en Dolby Vision™ met ondersteuning voor HDCP 2.2. biedt de VSX-934 beelden die steeds levensechter worden. Je kunt nummers van verschillende bronnen streamen via Wi-Fi, Bluetooth®, DTS Play-Fi, SONOS-systeem en Apple AirPlay 2*. Andere kenmerken zijn de functie Powered Zone 2 met eigen DAC, persoonlijke voorkeuzeknoppen en 2 HDMI-uitgangen.

Dolby Atmos/Dolby Surround-upmixing

De VSX-534 is compatibel met de 3.1.2-kanaalsconfiguratie van het nieuwste platform voor bioscoopgeluid, Dolby Atmos®. Je kunt objectgeöriënteerd geluid reproduceren in vloeiende, gebogen bewegingen, of de realistische driedimensionale beweging boven de hoofden met de bovenste luidsprekers. Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen via upmixing worden opgewaardeerd met Dolby Surround om te genieten van 3D-surroundgeluid.

DTS:X/DTS Neural:X upmixing

DTS:X is de audiocodec van de volgende-generatie van DTS die gebruik maakt van op objecten gebaseerd geluid om nieuwe meeslepende en interactieve audio-ervaringen mogelijk te maken. Omdat DTS:X het geluid automatisch kan aanpassen aan de bestaande kanalen en luidsprekersystemen, is er geen specifieke luidsprekerlayout vereist. Ervaar een meeslepende soundscape met ongelooflijk rijke en levensechte geluiden. Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen via upmixing worden opgewaardeerd met DTS Neural:X om te genieten van 3D-surroundgeluid.

Dolby Atmos Height Virtualization*

Bij het afspelen van elk Dolby-formaat, zorgt het inschakelen van de Dolby Atmos Height Virtualizer voor een meer meeslepende luisterervaring, waarbij een virtueel surround- en hoogte-effect wordt gecreëerd met traditionele luidsprekerlayouts zonder gebruik te maken van aanvullende surround- of hoogteluidsprekers. *Functie beschikbaar via toekomstige firmware-update

DTS Virtual:X

Met DTS Virtual:X geniet je van een driedimensionaal meeslepend geluid dat op DTS:X lijkt, zonder dat je hoogte- of achterluidsprekers nodig hebt. De technologie ondersteunt een 2- tot 7.1.4-kanaals ingangsbron voor uitvoer op een 2 tot 5.1- of zelfs 7.1-kanaals luidsprekeropstelling. DTS Virtual:X werkt met alle DTS-codecs, inclusief DTS:X. *Functie beschikbaar via toekomstige firmware-update

Klaar voor de videostandaard van de volgende generatie

De VSX-934 ondersteunt pass-through voor HDR10-, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision-signalen. Door een compatibel bronapparaat aan te sluiten kan je op een compatibel beeldscherm van deze recentste videostandaarden genieten. Bovendien ondersteunen alle HDMI-aansluitingen 4K (60p/4:4:4/24-bit), Wide Color Gamut (BT.2020) en HDCP 2.2: je gaat dus geen probleem hebben bij het upgraden naar nieuwe apparaten en je kunt ook genieten van hoogwaardige content zoals 4K-video's met digitale kopieerbeveiliging.

MCACC Auto Room Tuning

Creëer de optimale akoestische omgeving met het MCACC-systeem (Multi-Channel Acoustic Calibration System) van Pioneer. Dit is ontwikkeld met de expertise van professionele opnamestudio's. Via de eigen microfoon compenseert het systeem automatisch voor verschillen in luidsprekergrootte, niveau en afstand, en egaliseert het de respons.

Zone B-uitgangen voor draadloze koptelefoons

De VSX-534 is uitgerust met Zone B-audio-uitgangen om het geluid van de Main Zone uit te breiden door het dockingstation van je  draadloze koptelefoon aan te sluiten. Via een draadloze koptelefoon kun je luisteren naar het geluid dat in de woonkamer wordt afgespeeld.

Ingebouwde Bluetooth Wireless Technology

Stream nummers vanaf compatibele apparaten met de ingebouwde Bluetooth® Wireless Technology (versie 4.2 + LE). De VSX-534 beschikt over A2DP/AVRCP-profielen met ondersteuning voor SBC/AAC-codecs. Door op de Bluetooth-knop op het frontpaneel te drukken, kan je de BT-functie direct opstarten, zelfs wanneer het toestel in stand-by staat.

Werkt met SONOS

Door de VSX-934 aan te sluiten op Sonos Connect, kun je elke muziek- of audiobron op je Sonos-app afspelen. Je kunt de VSX-934 met andere Sonos-apparaten in het netwerk groeperen of het toestel apart gebruiken. De AV-receiver wordt automatisch ingeschakeld en wisselt van ingang zodra je muziek op je Sonos-app afspeelt.

Powered Zone 2 met eigen DAC

Met deze krachtige functie kan de VSX-934 luidsprekers in een andere kamer rechtstreeks aansturen, zonder dat je daarvoor een aparte versterker nodig hebt. Bovendien kun je met de eigen DAC voor Zone 2 naar alle digitale audiobronnen luisteren.

Apple AirPlay 2

Met Apple AirPlay 2* kun je muziek of podcasts moeiteloos streamen naar speakers overal in je huis vanop elk Apple-apparaat of door het aan Siri te vragen, en alles blijft perfect synchroon. *Functie beschikbaar bij toekomstige firmware-update

nu 599,-

Pioneer X-HM76D-BB

 • 2x50 Watt
 • DAB+
 • Bluetooth
 • Wifi

Microset met DAB+-radio

De Pioneer X-HM76D is een zeer complete stereoset met zeer veel afspeelmogelijkheden. Zo beschikt deze set over een 3,5 inch display, waar informatie over het afgespeelde nummer wordt getoond. Naast het feit dat u naar radio kunt luisteren, geniet u ook van diverse streamingsdiensten zoals Deezer en Spotify. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de CD speler of USB-poort. Daarnaast is dit model voorzien van DAB+ radio, waardoor u naar de radio luistert zonder enige ruis. 

Draadloos streamen

Ook de mogelijkheid om muziek vanaf uw smartphone of tablet te streamen ontbreekt uiteraard niet. U kunt muziek streamen o.a. via Bluetooth, Airplay, Google Chromecast of via uw eigen wifi-netwerk. Ook ondersteunt de Pioneer X-HM76D FlareConnect, wat het mogelijk maakt om een multi-room audiosysteem samen te stellen uit verschillende merken. Bij FlareConnect zijn dat Pioneer en Onkyo.

nu 599,-

Pioneer VSX-934-S 7.2-kanaals receiver

 • 4K Upscaling
 • 4K pass-through
 • Internetradio
 • Wifi

Dompel je onder in Dolby Atmos® of DTS:X 3D-surroundgeluid, of geniet van vergelijkbare effecten met de Dolby Atmos Height Virtualizer* en DTS Virtual:X*, zelfs zonder hoogte- of surroundluidsprekers. Met doorvoer in Ultra HD, HDR10, HLG en Dolby Vision™ met ondersteuning voor HDCP 2.2. biedt de VSX-934 beelden die steeds levensechter worden. Je kunt nummers van verschillende bronnen streamen via Wi-Fi, Bluetooth®, DTS Play-Fi, SONOS-systeem en Apple AirPlay 2*. Andere kenmerken zijn de functie Powered Zone 2 met eigen DAC, persoonlijke voorkeuzeknoppen en 2 HDMI-uitgangen.

Dolby Atmos/Dolby Surround-upmixing

De VSX-534 is compatibel met de 3.1.2-kanaalsconfiguratie van het nieuwste platform voor bioscoopgeluid, Dolby Atmos®. Je kunt objectgeöriënteerd geluid reproduceren in vloeiende, gebogen bewegingen, of de realistische driedimensionale beweging boven de hoofden met de bovenste luidsprekers. Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen via upmixing worden opgewaardeerd met Dolby Surround om te genieten van 3D-surroundgeluid.

DTS:X/DTS Neural:X upmixing

DTS:X is de audiocodec van de volgende-generatie van DTS die gebruik maakt van op objecten gebaseerd geluid om nieuwe meeslepende en interactieve audio-ervaringen mogelijk te maken. Omdat DTS:X het geluid automatisch kan aanpassen aan de bestaande kanalen en luidsprekersystemen, is er geen specifieke luidsprekerlayout vereist. Ervaar een meeslepende soundscape met ongelooflijk rijke en levensechte geluiden. Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen via upmixing worden opgewaardeerd met DTS Neural:X om te genieten van 3D-surroundgeluid.

Dolby Atmos Height Virtualization*

Bij het afspelen van elk Dolby-formaat, zorgt het inschakelen van de Dolby Atmos Height Virtualizer voor een meer meeslepende luisterervaring, waarbij een virtueel surround- en hoogte-effect wordt gecreëerd met traditionele luidsprekerlayouts zonder gebruik te maken van aanvullende surround- of hoogteluidsprekers. *Functie beschikbaar via toekomstige firmware-update

DTS Virtual:X

Met DTS Virtual:X geniet je van een driedimensionaal meeslepend geluid dat op DTS:X lijkt, zonder dat je hoogte- of achterluidsprekers nodig hebt. De technologie ondersteunt een 2- tot 7.1.4-kanaals ingangsbron voor uitvoer op een 2 tot 5.1- of zelfs 7.1-kanaals luidsprekeropstelling. DTS Virtual:X werkt met alle DTS-codecs, inclusief DTS:X. *Functie beschikbaar via toekomstige firmware-update

Klaar voor de videostandaard van de volgende generatie

De VSX-934 ondersteunt pass-through voor HDR10-, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision-signalen. Door een compatibel bronapparaat aan te sluiten kan je op een compatibel beeldscherm van deze recentste videostandaarden genieten. Bovendien ondersteunen alle HDMI-aansluitingen 4K (60p/4:4:4/24-bit), Wide Color Gamut (BT.2020) en HDCP 2.2: je gaat dus geen probleem hebben bij het upgraden naar nieuwe apparaten en je kunt ook genieten van hoogwaardige content zoals 4K-video's met digitale kopieerbeveiliging.

MCACC Auto Room Tuning

Creëer de optimale akoestische omgeving met het MCACC-systeem (Multi-Channel Acoustic Calibration System) van Pioneer. Dit is ontwikkeld met de expertise van professionele opnamestudio's. Via de eigen microfoon compenseert het systeem automatisch voor verschillen in luidsprekergrootte, niveau en afstand, en egaliseert het de respons.

Zone B-uitgangen voor draadloze koptelefoons

De VSX-534 is uitgerust met Zone B-audio-uitgangen om het geluid van de Main Zone uit te breiden door het dockingstation van je  draadloze koptelefoon aan te sluiten. Via een draadloze koptelefoon kun je luisteren naar het geluid dat in de woonkamer wordt afgespeeld.

Ingebouwde Bluetooth Wireless Technology

Stream nummers vanaf compatibele apparaten met de ingebouwde Bluetooth® Wireless Technology (versie 4.2 + LE). De VSX-534 beschikt over A2DP/AVRCP-profielen met ondersteuning voor SBC/AAC-codecs. Door op de Bluetooth-knop op het frontpaneel te drukken, kan je de BT-functie direct opstarten, zelfs wanneer het toestel in stand-by staat.

Werkt met SONOS

Door de VSX-934 aan te sluiten op Sonos Connect, kun je elke muziek- of audiobron op je Sonos-app afspelen. Je kunt de VSX-934 met andere Sonos-apparaten in het netwerk groeperen of het toestel apart gebruiken. De AV-receiver wordt automatisch ingeschakeld en wisselt van ingang zodra je muziek op je Sonos-app afspeelt.

Powered Zone 2 met eigen DAC

Met deze krachtige functie kan de VSX-934 luidsprekers in een andere kamer rechtstreeks aansturen, zonder dat je daarvoor een aparte versterker nodig hebt. Bovendien kun je met de eigen DAC voor Zone 2 naar alle digitale audiobronnen luisteren.

Apple AirPlay 2

Met Apple AirPlay 2* kun je muziek of podcasts moeiteloos streamen naar speakers overal in je huis vanop elk Apple-apparaat of door het aan Siri te vragen, en alles blijft perfect synchroon. *Functie beschikbaar bij toekomstige firmware-update

nu 599,-

Pioneer NC-50DAB Audiosysteem

 • DAB+
 • Internetradio
 • Wifi

In de tijd van draaitafels, FM-radio's en cassettedecks waren goede muziekinstallaties altijd groot, duur en ingewikkeld. Met de Pioneer NC-50DAB pluk u de vruchten van de digitale revolutie – en wint u heel wat ruimte terug in uw woonkamer. In een elegante behuizing in het klassieke HiFi-formaat vindt u alles terug wat u vandaag nodig hebt voor een veeleisende installatie: cd-speler, netwerk-speler, digitale en internetradio, hoogwaardige muziek-abonnementsdiensten en alle actuele streaming-standaarden voor uw smartphone of tablet. Op het 3.5" LCD-scherm worden de albumhoes en andere muziekinformatie weergegeven.

Draadloos streamen

De Pioneer NC-50DAB ondersteunt Tidal, Spotify, Deezer, DAB/DAB+ en TuneIn internetradio. En er is wifi, Apple AirPlay, Bluetooth, geïntegreerde Google Chromecast-technologie en DTS Play-Fi. Uiteraard is er naast alle draadloze opties ook een LAN-aansluiting aanwezig. De NC-50DAB heeft tevens twee USB-aansluitingen voor het afspelen van USB-sticks en externe harde schijven.

FlareConnect voor meer keuze in multi-room audio

De Pioneer NC-50DAB ondersteunt FlareConnect, wat het mogelijk maakt om een multi-room audiosysteem samen te stellen uit verschillende merken. Bij FlareConnect zijn dat Pioneer en Onkyo.

Pioneer Remote App

Met de Pioneer Remote App kunt u uw smartphone of tablet (iOS en Android) gebruiken om draadloze luidspreker te bedienen of om nummers af te spelen die zich op uw smartphone bevinden. U kunt ook internetradiostations selecteren of nummers van uw mediaserver afspelen.

 

 

nu 799,-

Pioneer NC-50DAB Audiosysteem

 • DAB+
 • Internetradio
 • Wifi

In de tijd van draaitafels, FM-radio's en cassettedecks waren goede muziekinstallaties altijd groot, duur en ingewikkeld. Met de Pioneer NC-50DAB pluk u de vruchten van de digitale revolutie – en wint u heel wat ruimte terug in uw woonkamer. In een elegante behuizing in het klassieke HiFi-formaat vindt u alles terug wat u vandaag nodig hebt voor een veeleisende installatie: cd-speler, netwerk-speler, digitale en internetradio, hoogwaardige muziek-abonnementsdiensten en alle actuele streaming-standaarden voor uw smartphone of tablet. Op het 3.5" LCD-scherm worden de albumhoes en andere muziekinformatie weergegeven.

Draadloos streamen

De Pioneer NC-50DAB ondersteunt Tidal, Spotify, Deezer, DAB/DAB+ en TuneIn internetradio. En er is wifi, Apple AirPlay, Bluetooth, geïntegreerde Google Chromecast-technologie en DTS Play-Fi. Uiteraard is er naast alle draadloze opties ook een LAN-aansluiting aanwezig. De NC-50DAB heeft tevens twee USB-aansluitingen voor het afspelen van USB-sticks en externe harde schijven.

FlareConnect voor meer keuze in multi-room audio

De Pioneer NC-50DAB ondersteunt FlareConnect, wat het mogelijk maakt om een multi-room audiosysteem samen te stellen uit verschillende merken. Bij FlareConnect zijn dat Pioneer en Onkyo.

Pioneer Remote App

Met de Pioneer Remote App kunt u uw smartphone of tablet (iOS en Android) gebruiken om draadloze luidspreker te bedienen of om nummers af te spelen die zich op uw smartphone bevinden. U kunt ook internetradiostations selecteren of nummers van uw mediaserver afspelen.

nu 799,-