‹ Terug naar het assortiment

Pioneer VSX-934-S 7.2-kanaals receiver

Beknopte specificaties

  • 4K Upscaling
  • 4K pass-through
  • Internetradio
  • Wifi
Bekijk alle specificaties
nu 599,-

Afhalen in de winkel

Productinformatie

Dompel je onder in Dolby Atmos® of DTS:X 3D-surroundgeluid, of geniet van vergelijkbare effecten met de Dolby Atmos Height Virtualizer* en DTS Virtual:X*, zelfs zonder hoogte- of surroundluidsprekers. Met doorvoer in Ultra HD, HDR10, HLG en Dolby Vision™ met ondersteuning voor HDCP 2.2. biedt de VSX-934 beelden die steeds levensechter worden. Je kunt nummers van verschillende bronnen streamen via Wi-Fi, Bluetooth®, DTS Play-Fi, SONOS-systeem en Apple AirPlay 2*. Andere kenmerken zijn de functie Powered Zone 2 met eigen DAC, persoonlijke voorkeuzeknoppen en 2 HDMI-uitgangen.

Dolby Atmos/Dolby Surround-upmixing

De VSX-534 is compatibel met de 3.1.2-kanaalsconfiguratie van het nieuwste platform voor bioscoopgeluid, Dolby Atmos®. Je kunt objectgeöriënteerd geluid reproduceren in vloeiende, gebogen bewegingen, of de realistische driedimensionale beweging boven de hoofden met de bovenste luidsprekers. Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen via upmixing worden opgewaardeerd met Dolby Surround om te genieten van 3D-surroundgeluid.

DTS:X/DTS Neural:X upmixing

DTS:X is de audiocodec van de volgende-generatie van DTS die gebruik maakt van op objecten gebaseerd geluid om nieuwe meeslepende en interactieve audio-ervaringen mogelijk te maken. Omdat DTS:X het geluid automatisch kan aanpassen aan de bestaande kanalen en luidsprekersystemen, is er geen specifieke luidsprekerlayout vereist. Ervaar een meeslepende soundscape met ongelooflijk rijke en levensechte geluiden. Andere audiocodecs zoals PCM en DSD kunnen via upmixing worden opgewaardeerd met DTS Neural:X om te genieten van 3D-surroundgeluid.

Dolby Atmos Height Virtualization*

Bij het afspelen van elk Dolby-formaat, zorgt het inschakelen van de Dolby Atmos Height Virtualizer voor een meer meeslepende luisterervaring, waarbij een virtueel surround- en hoogte-effect wordt gecreëerd met traditionele luidsprekerlayouts zonder gebruik te maken van aanvullende surround- of hoogteluidsprekers. *Functie beschikbaar via toekomstige firmware-update

DTS Virtual:X

Met DTS Virtual:X geniet je van een driedimensionaal meeslepend geluid dat op DTS:X lijkt, zonder dat je hoogte- of achterluidsprekers nodig hebt. De technologie ondersteunt een 2- tot 7.1.4-kanaals ingangsbron voor uitvoer op een 2 tot 5.1- of zelfs 7.1-kanaals luidsprekeropstelling. DTS Virtual:X werkt met alle DTS-codecs, inclusief DTS:X. *Functie beschikbaar via toekomstige firmware-update

Klaar voor de videostandaard van de volgende generatie

De VSX-934 ondersteunt pass-through voor HDR10-, HLG (Hybrid Log-Gamma) en Dolby Vision-signalen. Door een compatibel bronapparaat aan te sluiten kan je op een compatibel beeldscherm van deze recentste videostandaarden genieten. Bovendien ondersteunen alle HDMI-aansluitingen 4K (60p/4:4:4/24-bit), Wide Color Gamut (BT.2020) en HDCP 2.2: je gaat dus geen probleem hebben bij het upgraden naar nieuwe apparaten en je kunt ook genieten van hoogwaardige content zoals 4K-video's met digitale kopieerbeveiliging.

MCACC Auto Room Tuning

Creëer de optimale akoestische omgeving met het MCACC-systeem (Multi-Channel Acoustic Calibration System) van Pioneer. Dit is ontwikkeld met de expertise van professionele opnamestudio's. Via de eigen microfoon compenseert het systeem automatisch voor verschillen in luidsprekergrootte, niveau en afstand, en egaliseert het de respons.

Zone B-uitgangen voor draadloze koptelefoons

De VSX-534 is uitgerust met Zone B-audio-uitgangen om het geluid van de Main Zone uit te breiden door het dockingstation van je  draadloze koptelefoon aan te sluiten. Via een draadloze koptelefoon kun je luisteren naar het geluid dat in de woonkamer wordt afgespeeld.

Ingebouwde Bluetooth Wireless Technology

Stream nummers vanaf compatibele apparaten met de ingebouwde Bluetooth® Wireless Technology (versie 4.2 + LE). De VSX-534 beschikt over A2DP/AVRCP-profielen met ondersteuning voor SBC/AAC-codecs. Door op de Bluetooth-knop op het frontpaneel te drukken, kan je de BT-functie direct opstarten, zelfs wanneer het toestel in stand-by staat.

Werkt met SONOS

Door de VSX-934 aan te sluiten op Sonos Connect, kun je elke muziek- of audiobron op je Sonos-app afspelen. Je kunt de VSX-934 met andere Sonos-apparaten in het netwerk groeperen of het toestel apart gebruiken. De AV-receiver wordt automatisch ingeschakeld en wisselt van ingang zodra je muziek op je Sonos-app afspeelt.

Powered Zone 2 met eigen DAC

Met deze krachtige functie kan de VSX-934 luidsprekers in een andere kamer rechtstreeks aansturen, zonder dat je daarvoor een aparte versterker nodig hebt. Bovendien kun je met de eigen DAC voor Zone 2 naar alle digitale audiobronnen luisteren.

Apple AirPlay 2

Met Apple AirPlay 2* kun je muziek of podcasts moeiteloos streamen naar speakers overal in je huis vanop elk Apple-apparaat of door het aan Siri te vragen, en alles blijft perfect synchroon. *Functie beschikbaar bij toekomstige firmware-update


Specificaties

Achterkant
Ja
Wireless LAN
Ja
Wi-Fi gecertificeerd
Ja
ARC (AudioReturnChannel)
Ja
AUX frontingang
Ja
Bluetooth interface
Ja
Coaxiale digitale ingang
Ja
Optische digitale ingang
Ja
HDMI ingangen:
6
HDMI uitgangen:
2
Ethernet aansluiting
Ja
Platenspeler ingang
Ja
USB aansluiting
Ja
Voorzijde
Ja
netto breedte:
43.5 cm
netto hoogte:
17.3 cm
netto diepte:
37.05 cm
netto gewicht:
9.6 kg
bruto gewicht:
12 kg
bruto breedte:
52.5 cm
bruto hoogte:
26 cm
bruto diepte:
46 cm
Google Assistant
Ja
Dolby Atmos
Ja
Dolby Digital
Ja
Dolby Digital Plus
Ja
DTS-ES
Ja
DTS-HD
Ja
DTS 96/24
Ja
Dolby TrueHD
Ja
Autom.luidspreker calibratie
Ja
Multiroom ondersteuning
Ja
Hi-Res Audio
Ja
Home Cinema Receiver
Ja
AirPlay 2
Ja
Chromecast built-in
Ja
Dolby Vision
Ja
DTS Play-Fi
Ja
High Dynamic Range (HDR 10)
Ja
Hybrid Log Gamma (HLG)
Ja
Weergave Internetradio
Ja
RDS-Tuner
Ja
FM ontvangst
Ja
Timer
De functie timer is voor het instellen van de tijd en zorgt voor automatische uitschakeling als de ingestelde tijd afgelopen is.
Ja
4K-Upscaling
Ja
4K pass-through
Ja
Nominale belastbaarheid
7x135 Watt
AAC
Ja
FLAC
Ja
WAV
Ja