Whirlpool droger reparatie

Is uw Whirlpool droger kapot? Neem dan contact op met éen van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en deskundige reparatie. U kunt bij diverse ondernemers in uw omgeving een offerte opvragen. 

Veelvoorkomende Whirlpool droger reparaties

U kunt bij Service Partner terecht voor al uw Whirlpool droger reparaties. Veelvoorkomende problemen zijn:

  • De was wordt niet goed meer droog
  • De trommel draait niet meer
  • Vervanging van de rubbers

Maar ook voor andere Whirlpool droger reparaties kunt u terecht bij Service Partner. Wordt er een foutmelding getoond? Kijk dan bij de Whirlpool droger foutcodes voor een oplossing. 

Whirlpool droger reparatie offerte

icon kies serviceAls eerste kiest u droger als apparaat, reparatie als service en Whirlpool als merk. Vervolgens geeft u een toelichting op uw reparatie verzoek. Hoe meer informatie u kunt geven, des te gerichter de ondernemer een offerte kan maken. Op basis van uw postcode worden er maximaal vijf Service Partners geselecteerd. U kunt bij twee ondernemers een offerte opvragen. 

Nadat u uw contactgegevens heeft ingevuld, ontvangen de gekozen Service Partners een e-mail met uw reparatie verzoek. Zij nemen vervolgens contact met u op om de verdere afhandeling te bespreken. U bepaalt zelf wie uw Whirlpool droger mag repareren.